Aktuellt

Tragedin i Ukraina är nu ett faktum. Miljontals människor är på flykt och Ukrainas befolkning behöver hjälp. Ge en gåva som räddar liv – varje krona gör skillnad!

Det finns många hjälporganisationer och här är några förslag: UNHCR, Läkare Utan Gränser, Röda Korset, UNICEF, Rädda Barnen…

Många bäckar små…

Kalmar Filmstudio hade årsmöte 23 mars på Kalmar läns museum. 13 personer deltog och de bjöds på räksmörgås och kaffe. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet och omvaldes utan förändringar. Den avslutande diskussionen om filmstudions framtid summerades som att vi skulle fortsätta som vanligt. Så då gör vi det!

Varmt välkommen till en intressant filmvår på Saga!

Här är vårt försenade vårprogram.

5  + 7  mars – Tigrar – Sverige
19 + 21 mars – The Power of the Dog – Australien
2  + 4  april – Världens värsta människa – Norge
23 + 25 april – Belfast – Storbritannien
7  + 9  maj – Minari – USA

Glädjebeskedet från FHM och regeringen att restriktionerna upphör den 9 februari medför att vi kan återgå till filmstudions rutiner före coronan. Det innebär bl a att du som varit medlem under hösten och/eller medlem våren 2020 redan nu kan köpa medlemskort genom att betala in terminsavgiften på 220 kr.

Pengarna ska finnas på vårt konto senast den 25 februari. Vi fortsätter med tre visningar per film, lördagar kl 15.00, måndagar kl 18.00 och måndagar  kl 20.30. Vaccinationspass behövs inte för medlemskap eller våra filmvisningar. Vi tar för givet att våra medlemmar är fullvaccinerade nu.

All information gällande medlemskort, tider och förköp för nya medlemmar hittar du under fliken Medlemskort.