Aktuellt

Tyvärr blir det inte filmvisningar som vanligt i vår. Vår förhoppning har varit att eventuellt  kunna visa film under senare delen under våren, men som läget är nu med ökande antal covidsjuka och långdragen vaccinationsperiod, är utsikterna minimala.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Sveriges Förenade Filmstudios anvisningar och rekommendationer. Skulle det visa sig att vi kan ha någon filmvisning senare i vår informerar vi på hemsidan och Facebook.

SFF erbjöd, som ni vet, digitala filmvisningar redan i oktober och kommer att fortsätta med det även detta år åtminstone till slutet av mars. Vi rekommenderar dig att bli medlem i SFF:s digitala filmstudio om du inte redan är det. Du hittar den på  play.filmstudio.se  och där finns all information du behöver. Kostnaden är låg, för 30 kr erbjuds du flera filmer. Ny period började den 3 januari.

OBS! Du som var medlem i vår filmstudio våren 2020 kommer att kunna köpa medlemskort som tidigare när det blir dags.  Köp inget medlemskort förrän vi gett klartecken!

Håll alltså koll på hemsidan eller Facebook!

Om du som är medlem inte fått meddelande från oss under hösten, hör av dig så att vi kan kontrollera att vi har korrekt e-postadress.

Vi hoppas att vi snart kan se film tillsammans igen på Saga!