Se kvalitetsfilm i Kalmar!

Varmt välkommen till en intressant filmvår på Saga!

Här är vårt försenade vårprogram.

5  + 7  mars – Tigrar – Sverige
19 + 21 mars – The Power of the Dog – Australien
2  + 4  april – Världens värsta människa – Norge
23 + 25 april – Belfast – Storbritannien
7  + 9  maj – Minari – USA

Glädjebeskedet från FHM och regeringen att restriktionerna upphör den 9 februari medför att vi kan återgå till filmstudions rutiner före coronan. Det innebär bl a att du som varit medlem under hösten och/eller medlem våren 2020 redan nu kan köpa medlemskort genom att betala in terminsavgiften på 220 kr.

Pengarna ska finnas på vårt konto senast den 25 februari. Vi fortsätter med tre visningar per film, lördagar kl 15.00, måndagar kl 18.00 och måndagar  kl 20.30. Vaccinationspass behövs inte för medlemskap eller våra filmvisningar. Vi tar för givet att våra medlemmar är fullvaccinerade nu.

All information gällande medlemskort, tider och förköp för nya medlemmar hittar du under fliken Medlemskort.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på whatsapp