Se kvalitetsfilm i Kalmar!

Varmt välkommen till en intressant filmvår på Saga!

Här kommer äntligen programmet för våren. Tyvärr kan vi inte som planerat, pga de senaste restriktionerna, visa sju filmer men hoppas verkligen att få möjlighet att visa dessa fem.

5  + 7  mars – Tigrar – Sverige

19 + 21 mars – The Power of the Dog – Australien

2  + 4  april – Världens värsta människa – Norge

23 + 25 april – Belfast – Storbritannien

7  + 9  maj – Minari – USA

Eftersom vi inte vet någonting om hur Coronasituationen kommer att utvecklas och vad FHM och regering kommer att besluta, måste vi vara beredda på ändringar. Skulle det visa sig att det blir nya restriktioner som förändrar vår planering så informerar vi på hemsidan www.kalmarfilmstudio.se och Facebook senast den 18 februari.  Om allt går som vi planerat är du som varit medlem under hösten och/eller medlem våren 2020 välkommen att köpa medlemskort mellan den 20 och 25 februari, pengarna ska finnas på vårt konto senast den 25 februari. Priset för dessa fem filmer är 220 kr.

Vi fortsätter med tre visningar per film, lördagar kl 15.00, måndagar kl 18.00 och måndagar  kl 20.30.

Under vårterminen kommer vaccinationspass att vara ett krav på våra visningar eftersom Sagas biosalong har 156 platser. När du hämtar ditt medlemskort måste du kunna visa ett giltigt vaccinationspass och legitimation. Se till att du har ett pass som gäller tom 9 maj för då behöver du endast visa pass när du hämtar ut ditt kort.

All information gällande medlemskort, tider och förköp för nya medlemmar hittar du under fliken Medlemskort.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på whatsapp