Medlemskort

Kalmar Filmstudio är knuten till Sveriges Förenade Filmstudios, SFF. 

Du blir medlem genom att köpa ett terminskort och därmed godkänner du samtidigt att du finns med i vårt medlemsregister.

Du som var medlem våren 2023 kan from den 15 augusti betala in medlemsavgiften genom bankgiro. Glöm inte att ange namn! Medlemskortet kostar 300 kr. Bankgironumret är 486-9939.  Swishnumret: 1236443907   OBS! Senast den 7 september ska pengarna vara filmstudion tillhanda!

Ditt terminskort för hösten kommer att gälla för samma veckodag och visningstid som under våren 2023. Har du önskemål om byte av tid kan du anmäla det till oss på info@kalmarfilmstudio.se från den 15 augusti fram tom  den 7 september. Vi kommer därefter att lotta ut de platser som står till buds. Svar om huruvida ditt önskemål blivit uppfyllt får du några dagar innan visningarna börjar.

Ditt medlemskort får du på Saga när du ska se din första film. Kom i god tid till första visningen!

Medlemskort till nya medlemmar kommer att säljas onsdagen den 13 september kl 16.30-17.30 på Saga. Kontant betalning (tacksamma för jämna pengar) eller Swish:1236443907 Du köper ditt medlemskort till ett av visningstillfällena men kan i mån av plats se filmen vid någon av de andra visningarna. Endast två kort får köpas per person. Kom i god tid! 

OBS! Samtliga medlemskort är nu slutsålda!

I Kalmar Filmstudio värnar vi om våra medlemmars personliga integritet. För att ge dig en bättre förståelse för hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med det nya EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation). 

Se Kalmar Filmstudios GDPR-dokument 
Se också Kalmar Filmstudios stadgar spec §13