Medlemskort

Kalmar Filmstudio är knuten till Sveriges Förenade Filmstudios, SFF. 

Du blir medlem genom att köpa ett terminskort och därmed godkänner du samtidigt att du finns med i vårt medlemsregister.

Du som var medlem hösten 2021 och/eller våren 2020 kan betala in medlemsavgiften genom bankgiro. Medlemskortet kostar 220 kr.  Pengarna ska vara filmstudion tillhanda senast den 25 februari. Bankgironummer 486-9939  

Ditt terminskort för våren kommer att gälla för samma veckodag och visningstid som under våren 2020 och/eller hösten 2021. Har du önskemål om byte av tid kan du anmäla det till oss senast den 25 februari på info@kalmarfilmstudio.se så lottar vi ut de platser som kommer att stå till buds.

Du kan som vanligt hämta ut ditt medlemskort när du ska se din första film och det finns även möjlighet att hämta ut kortet i förväg den 2 mars mellan kl 17.30 och 18.30 på Saga.

Medlemskort till nya medlemmar kommer att säljas onsdagen den 2 mars kl 16.30-17.30 på Saga. Kontant betalning (tacksamma för jämna pengar) eller Swish. Du köper ditt medlemskort till ett av visningstillfällena men kan i mån av plats se filmen vid någon av de andra visningarna. Endast två kort får köpas per person. Kom i god tid! 

Medlemskort kommer även att säljas vid visningstillfällena så länge det finns kort kvar. Korten är personliga.

I Kalmar Filmstudio värnar vi om våra medlemmars personliga integritet. För att ge dig en bättre förståelse för hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med det nya EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation). 

Se Kalmar Filmstudios GDPR-dokument 
Se också Kalmar Filmstudios stadgar spec §13