Medlemskort

Kalmar Filmstudio är knuten till Sveriges Förenade Filmstudios, SFF.
Du blir medlem genom att köpa ett terminskort och därmed godkänner du samtidigt att du finns med i vårt medlemsregister.

I Kalmar Filmstudio värnar vi om våra medlemmars personliga integritet. För att ge dig en bättre förståelse för hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med det nya EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation). 
Se Kalmar Filmstudios GDPR-dokument 
Se också Kalmar Filmstudios stadgar spec §13

För närvarande vet vi inte säkert om vi kan visa film i höst.

Du som var medlem våren 2020 – vänta tills vidare med att betala in! Vi kommer att informera här om viktiga datum så fort vi vet hur det blir med höstens visningar. Förhoppningsvis får vi snart klartecken och då gäller som vanligt att du som var medlem vt 2020 kan betala medlemsavgiften på 300 kr för ht 2020 genom bankgiro om du väljer att se filmerna på samma veckodag och samma visningstid som under våren 2020.

Ange tydligt namn och ev. adressändring på inbetalningen som måste vara filmstudion tillhanda senast den ? för att du ska vara garanterad att få den tid du haft i vår!
Bankgironummer 486-9939 

När det gäller byte av tid kommer följande att gälla. Du som vill fortsätta vara medlem men vill byta tid betalar in som vanligt och är då garanterad samma tid som i vår. Sen mejlar du till oss någon gång mellan den 10 och 13 september om ditt önskemål. E-postadress info@kalmarfilmstudio.se.

Obs! Önskemål som kommer in före den 10 september beaktas inte.

De önskade visningsbytena kommer att fördelas genom lottning. Svar om huruvida ditt önskemål blivit uppfyllt får du först några dar innan visningarna börjar.

 

Ditt medlemskort får du i kassan när du ska se din första film. Kom i god tid till första visningen!

 

För nya medlemmar gäller förköp torsdagen den 17 september 16.30-17.30 på Saga. Obs! Max två medlemskort per köp! Kontant betalning eller Swish.  Kom i god tid! 

Medlemskort kommer även att säljas vid visningstillfällena så länge det finns kort kvar. Korten är personliga.