Medlemskort

Kalmar Filmstudio är knuten till Sveriges Förenade Filmstudios, SFF. 

Du blir medlem genom att köpa ett terminskort och därmed godkänner du samtidigt att du finns med i vårt medlemsregister.

Du som var medlem våren 2024 kan from den 15 augusti betala in medlemsavgiften via bankgiro. Glöm inte att ange namn! Medlemskortet kostar 300 kr. Bankgironumret är 486-9939.  Swishnumret är 1236443907   OBS! Senast den 4 september ska pengarna vara filmstudion tillhanda!

Vill du fortsätta att ha lördagskort behöver du bara betala in som vanligt. Du som har haft ett kort till måndagar kl 18 eller kl 20.30 och vill fortsätta att gå på måndagar på de ändrade tiderna, dvs kl 17.30 (gäller dig som haft kl 18.00) samt 20.00 (gäller dig som haft tiden 20.30) kommer att få kort till dessa tider och det enda du måste göra är att betala in i tid, se ovan!

Har du önskemål om byte av tid ska du betala medlemsavgiften och anmäla det till oss på info@kalmarfilmstudio.se eller höra av dig per telefon. Det kan du göra från den 15 augusti t.o.m den 4 september.

Eftersom vi kommer att ha en ny visningsdag hoppas vi att kunna uppfylla alla önskemål. Om det inte är möjligt kommer vi att lotta ut de platser som står till buds. Svar om huruvida ditt önskemål blivit uppfyllt får du några dagar innan visningarna börjar.

Ditt medlemskort får du på Saga när du ska se din första film. Du kan också hämta ut det på förköpet. Kom i god tid till första visningen!

Medlemskort till nya medlemmar kommer att säljas vid förköp onsdagen den 11 september kl 16.00-18.00 på Saga. Kontant betalning (tacksamma för jämna pengar) eller Swish:1236443907. Fr.o.m den 12:e september kan medlemskort köpas via info@kalmarfilmstudio.se  och vid visningstillfällena så länge det finns kort kvar.  Du köper ditt medlemskort till ett av visningstillfällena men kan i mån av plats se filmen vid någon av de andra visningarna. Endast två kort får köpas per person. Kom i god tid!  Korten är personliga.

I Kalmar Filmstudio värnar vi om våra medlemmars personliga integritet. För att ge dig en bättre förståelse för hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med det nya EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation). 

Se Kalmar Filmstudios GDPR-dokument 
Se också Kalmar Filmstudios stadgar spec §13