Medlemskort

Kalmar Filmstudio är knuten till Sveriges Förenade Filmstudios, SFF.
Du blir medlem genom att köpa ett terminskort och därmed godkänner du samtidigt att du finns med i vårt medlemsregister.

I Kalmar Filmstudio värnar vi om våra medlemmars personliga integritet. För att ge dig en bättre förståelse för hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med det nya EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation). 
Se Kalmar Filmstudios GDPR-dokument 
Se också Kalmar Filmstudios stadgar spec §13

För dig som var medlem ht 2019 gäller att du redan nu kan betala medlemsavgiften på 300 kr för vt 2020 genom bankgiro om du väljer att se filmerna på samma veckodag och samma visningstid som under hösten 2019. Ange tydligt namnoch ev. adressändring på inbetalningen som måste vara filmstudion tillhanda senast den 7 januari för att du ska vara garanterad att få den tid du haft i höst!
Bankgironummer 486-9939 
När det gäller byte av tid kommer följande att gälla. Du som vill fortsätta vara medlem men vill byta tid betalar in som vanligt och är då garanterad samma tid som i höst. Sen mejlar du till oss någon gång mellan den 9 och 12 januari om ditt önskemål. E-postadress info@kalmarfilmstudio.se.
Obs! Önskemål som kommer in före den 9 januari beaktas inte.

De önskade visningsbytena kommer att fördelas genom lottning. Svar om huruvida ditt önskemål blivit uppfyllt får du först några dar innan visningarna börjar.
Ditt medlemskort får du i kassan när du ska se din första film. Kom i god tid till första visningen!
För nya medlemmar gäller förköp torsdagen den 16 januari 16.30-17.30 på Saga.

Samtliga medlemskort såldes slut på förköpet!