Medlemskort

Du blir medlem genom att köpa ett terminskort och därmed godkänner du samtidigt att du finns med i vårt medlemsregister.

Du som var medlem våren 2020 räknas fortfarande som medlem. För dig gäller att du  kan betala medlemsavgiften genom bankgiro. Medlemskortet kostar 220 kr.  Bankgironummer 486-9939

 OBS!  Om  allt går som planerat, kan du betala in medlemsavgiften mellan den 20 och 25 februari. Pengarna ska vara filmstudion tillhanda senast den 25 februari. Vi informerar senast den 18 februari om det blir någon förändring. Den 2 mars mellan 17.30 och 18.30 på Saga finns möjlighet att hämta ut köpta kort i förväg.

Ditt terminskort för våren kommer att gälla för samma veckodag och visningstid som under våren 2020 och/eller hösten 2021. Har du önskemål om byte av tid kan du anmäla det till oss senast den 25 februari på info@kalmarfilmstudio.se så lottar vi ut de platser som kommer att stå till buds.

Vi kommer, om allt går som planerat, att sälja medlemskort till nya medlemmar onsdagen den 2 mars kl 16.30-17.30 på Saga. När du köper ditt medlemskort måste du kunna visa ditt giltiga vaccinationspass och din legitimation, vilket innebär att du endast kan köpa kort till dig själv. Kontant betalning (tacksamma för jämna pengar) eller Swish. Du köper ditt medlemskort till ett av visningstillfällena men kan i mån av plats se filmen vid någon av de andra visningarna.  Kom i god tid! 

Medlemskort kommer även att säljas vid visningstillfällena så länge det finns kort kvar. Korten är personliga.

Se Kalmar Filmstudios GDPR-dokument 
Se också Kalmar Filmstudios stadgar spec §13