Du är här

Medlemskort

Kalmar Filmstudio är knuten till Sveriges Förenade Filmstudios, SFF.
Du blir medlem genom att köpa ett terminskort och därmed godkänner du samtidigt att du finns med i vårt medlemsregister.

I Kalmar Filmstudio värnar vi om våra medlemmars personliga integritet. För att ge dig en bättre förståelse för hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med det nya EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation). 
Se Kalmar Filmstudios GDPR-dokument 
Se också Kalmar Filmstudios stadgar spec §13

För dig som var medlem ht 2018 gäller att du redan nu kan betala medlemsavgiften på 300 kr för vt 2019 genom bankgiro om du väljer att se filmerna på samma veckodag och samma visningstid som under hösten 2018. När det gäller kö och byte av tid kommer följande att gälla. Du som vill fortsätta vara medlem men vill byta tid betalar in som vanligt och är då garanterad samma tid som i höstas. Sen mejlar du till oss om ditt önskemål men inte förrän kl 20 den 9 januari 2019. E-postadress info@kalmarfilmstudio.se. Då är det först till kvarn som gäller. Obs! Önskemål som kommer in före denna tidpunkt beaktas inte. Svar kommer du att få några dar innan visningarna börjar.
Ange tydligt namn och ev. adressändring på inbetalningen som måste vara filmstudion tillhanda senast den 9 januari för att du ska vara garanterad att få den tid du haft i höstas!
Bankgironummer 486-9939
Ditt medlemskort får du i kassan när du ska se din första film. Kom gärna i god tid till första visningen!

För dig som vill bli medlem är det förköp torsdagen den 17 januari 16.30-17.30 på Saga. Kom i god tid! Kontant betalning eller Swish.

OBS! Den som köper medlemskort får köpa max 2 stycken!

Medlemskort kommer även att säljas vid visningstillfällena så länge det finns kort kvar. Korten är personliga.